Nagelbijt-arrangement

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Het is niet alleen een nare gewoonte, maar het kan ook schadelijk zijn.
Het verhoogt de kans op infecties, omdat vuil en bacteriën direct in de mond komen.
Bij kinderen kan het zelfs gebitsafwijkingen veroorzaken door de druk op tanden en kiezen.
Mensen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen.

Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn.......

Daarom biedt SHERLY’S het Nagelbijters-arrangement aan!

Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters.
Dit is een verkeerde inschatting en het kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters.
Elke nagelbijter kan mooie nagels krijgen!

 • 1e  Afspraak
  Bij je eerste afspraak worden je nagels gecontroleerd en op basis hiervan wordt er voor Acrylgel of gelpolish gekozen. Deze wordt gezet in Naturel look.
  Er wordt geen verlenging gemaakt om een breuk te voorkomen omdat het nagelbed heel kort en zwak is.
  Je krijgt na afloop een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee kan je minimaal 1x per dag je nagelriemen en kunstnagels insmeren om ze soepel te houden.
 • 2e Afspraak
  Bij de tweede afspraak die al na 1 week volgt kom je langs voor controle.
  Je nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.
 • 3e Afspraak
  Bij de derde afspraak die 2 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor een nabehandeling van de nagels in Naturel look.
  Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien, is nabehandeling nodig. De nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.
 • 4e Afspraak
  Bij de vierde afspraak die 3 weken na de eerste afspraak volgt kom je langs voor controle, we bespreken hoe het tot nu toe gaat en uw nagels worden gecontroleerd.
  Alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.
 • 5e Afspraak
  Bij de vijfde afspraak die 4 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor een nabehandeling van de nagels in Naturel look of gelpolish.
  Hier worden de nagels bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.
 • 6e Afspraak
  Bij de zesde afspraak die al na 5 weken volgt kom je langs voor controle, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.
 • 7e Afspraak
  Bij de zevende afspraak die 7 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor een nabehandeling van de nagels in French Manicure of gelpolish.
  Je nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.
 • 8e Afspraak
  Bij de achtste afspraak die 10 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor de laatste nabehandeling van de nagels in French Manicure of gelpolish.
  Ook wordt er besproken hoe het nagelbijtarrangement is bevallen. De nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

Pakket inhoud:

 • Nagelvijl
 • Flesje Dadi’ Oil
 • Vaste vervolgafspraken met nagelbehandeling
 • Goed advies
 • Intensieve begeleiding
 • Voldoende tijd en aandacht
 • Hygiëne

Vandaag kun je ervoor kiezen om binnen een aantal weken van het nagelbijten af te zijn en mooie nagels te hebben! Bel snel voor een afspraak, want waarom zou je wachten!

Bij de eerste afspraak zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden, zodat er geen problemen zullen ontstaan. Wanneer je niet jou vervolgafspraken nakomt vervalt de garantie of ben je een afspraak vergeten dan gaat de volgende afspraak in. Deze kan niet meer worden ingehaald.

De kosten voor het nagelbijt arrangement is €450,-

Je dient het totaal bedrag bij het eerste afspraak te voldoen, is dit voor jou niet mogelijk dan kunnen we eventueel een regeling treffen, bij voortijdige beëindiging van het nagelbijtarrangement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend.

Nagelreparaties bij controle afspraken zijn kosteloos, bij een aparte afspraak worden kosten berekend, € 6,50 per nagel.
Na afloop van het nagelbijt-arrangement gelden de normale prijzen.