Nu ook bling, bling voor op je tanden! Tandkristal 1,8, 2,0 of 2,4mm.

SHERLY’S maakt gebruik van hoogwaardige tandkristallen en professionele apparatuur. Zo gebruik ik o.a. de lijm die ook door orthodontisten wordt gebruikt, deze wordt uitgehard met een professionele uithardinglamp. Geheel pijnloze behandeling, geen beschadiging van mond of tanden.
De adhesive ( lijm ) heeft een transparante kleur en is niet zichtbaar op de tand. De adhesive die ik gebruikt is een Sealing, dit houd in dat na uitharding geen bacteriën onder de kristal kunnen komen. De adhesive is namelijk een gepatenteerd en erkend product uit de tandheelkunde.  Dit alles gebeurt natuurlijk onder strikte hygiëne.
De tandjuweel kan wel een jaar of langer blijven zitten. Als de tandkristal er bij normaal gebruik binnen 2 weken toch af gaat wordt de tandkristal éénmalig gratis opnieuw geplaatst*. (lees nazorg)

De totale kosten voor het aanbrengen van de “diamant” zijn slechts 15 euro!!
De tandjuwelen worden alleen op afspraak geplaatst.
Hiervoor kun je me bellen op: 0623591741 of mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de klant,

De voorbereiding
Denk er aan dat als je een afspraak maakt je dit niet doet vlak voor dat je moet eten. Drink wel iets vooraf. Dit omdat je na het plaatsen van de tandkristal minimaal 1 uur niet mag eten of drinken. Zorg ervoor dat je tanden goed gepoetst zijn.

Het aanbrengen van de tandkristal
Eerst wordt de tand gereinigd met alcohol en behandeld met een etsmiddel. De tand wordt hierna gereinigd met schoon water en gedroogd met een föhn op de koude stand.
De lijm wordt aangebracht op de tandkristal welke daarna meteen op de tand wordt geplaatst.
Met een professionele uithardingslamp word de lijm uitgehard.

De nazorg*

Als de tandkristal geplaatst is mag je gedurende 1 uur niets eten of drinken en de eerste 12 uur geen tanden poetsen. Dit is om het tandkristal beter te laten hechten aan de tand. Drink de eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken, dit kan namelijk de lijm aantasten. Mochten er eventueel lijmresten op de tand zitten rondom het tandkristal dan worden deze gewoon verwijderd met tanden poetsen. Gebruik ook nooit scherpe voorwerpen in je mond.
Verwijderen kan heel gemakkelijk en zonder beschadiging tijdens de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Dit is voor de tandarts één of twee minuten werk. Als je het zelf wilt verwijderen dan kan dit door vanaf het tandvlees met neerwaartse bewegingen van je vinger het tandkristal los te wrikken.

Garantie
Mocht een tandkristal onverhoopt binnen 2 weken toch loslaten, plaats ik éénmalig gratis een
nieuw kristal.

Vanaf 16 jaar en ouder